Мира Добрева оставена в буря пред хижа, не я пуснаха вътре. Защо се случва това в България? (видео)

Всеки планинар знае, че няма нищо по-опасно от лошото време, когато е сам в природата, нависоко в планината. Явно това е бил урокът, който Мира Добрева е трябвало да научи през уикенда. Водещата изпадна в беда и се оказа на от крито точно в окото на бурята. Тогава ѝ се наложило да помоли за помощ в най-близката хижа, но уви - никой не я пуснал да влезе, защото била с куче. Ето го и потресаващият разказ, подкрепен с видео, който Добрева сподели в социалните мрежи:

View post on Instagram
 

"Когато действителността те сблъска с нискочели безсърдечни печалбари и се наложи да поседиш малко на циментовата площадка пред хижа, чиято цел принципно би трябвало да приютява хора в бури и природни стихии… Е, аз бях с куче, затова бях натирена под козирката.

Обаче и от тази ситуация разбрах нещо ценно: моите приятели стояха с мен и зъзнахме заедно, въпреки че те щяха да бъдат допуснати до изисканото вероятно пространство в планинската къща, а аз не си оставих моето кученце навън - гръмотевиците плашат животните и дъждът ги мокри - треперят. Също като хората…

Хора, които четете това: БЪДЕТЕ ПРЕДИ ВСИЧКО ЧОВЕЦИ! Помагайте на човек и животно в беда! Иначе какви хора сте…"

Четете още: Емилия забременяла след чудо в манастир