Мира Добрева оставена в буря пред хижа, не я пуснаха вътре. Защо се случва това в България? (видео)

20 септември 2021 | 11:59
16280
17
снимки: Instagram
17

Всеки планинар знае, че няма нищо по-опасно от лошото време, когато е сам в природата, нависоко в планината. Явно това е бил урокът, който Мира Добрева е трябвало да научи през уикенда. Водещата изпадна в беда и се оказа на от крито точно в окото на бурята. Тогава ѝ се наложило да помоли за помощ в най-близката хижа, но уви - никой не я пуснал да влезе, защото била с куче. Ето го и потресаващият разказ, подкрепен с видео, който Добрева сподели в социалните мрежи:

"Когато действителността те сблъска с нискочели безсърдечни печалбари и се наложи да поседиш малко на циментовата площадка пред хижа, чиято цел принципно би трябвало да приютява хора в бури и природни стихии… Е, аз бях с куче, затова бях натирена под козирката.

Обаче и от тази ситуация разбрах нещо ценно: моите приятели стояха с мен и зъзнахме заедно, въпреки че те щяха да бъдат допуснати до изисканото вероятно пространство в планинската къща, а аз не си оставих моето кученце навън - гръмотевиците плашат животните и дъждът ги мокри - треперят. Също като хората…

Хора, които четете това: БЪДЕТЕ ПРЕДИ ВСИЧКО ЧОВЕЦИ! Помагайте на човек и животно в беда! Иначе какви хора сте…"

Четете още: Емилия забременяла след чудо в манастир

Още по темата

Коментари

17
  24 септември 2021 | 11:13 отговор
 

Аман от тези кучкари и кучкарки - вика на кучето си -ела маме, ела, като и кажеш кучка побеснява. Можеше за малко да го върже в скиорната и да влезе в ресторанта, но не трябвало и то да влезе там.Хората си имат разпоредби, има и знак на вратата, че не се допускат кучета - какво майната си иска тая кифла !Май много несериозно се взема , че правилата не важат за нея!

 
16 Таро
  22 септември 2021 | 14:46 отговор
 

Хората просто не пускат в хижата кучки и кучета - браво!

 
15 Много е погрозняла
  21 септември 2021 | 09:33 отговор
 

Ох, горката стара, лигава чанта! Че и нагла на всичкото отгоре

 
14 А,бе
  21 септември 2021 | 00:50 отговор
 

Хижарите си държат кучетата,ако имат такива отвън вързани на синджир в кучешка колиба,мръсни и т.н.,като затворници.Редно е да се прави разлика между домашно куче което в случая спи с мадам,а и не само при нея е така масово е ,спрямо селските които ги държат в пек и студ вързани отвън,както се казва като " кучета".

 
13 И все пак
  21 септември 2021 | 00:38 отговор
 

РЗИ не разрешава животни,но не уточнява,че става дума за домашно кученче,ваксинирано,гледано и ако го държи в ръцете си какъв е проблема.Доколкото разбрах стояли са в хижата извесно време,но когато са решили да влязат в столовата,тогава е станала гаргата.Има хотели които приемат с домашни животни,в Гърция също.Хората няма къде да ги оставят за да отидат на почивка.Влизат с кални обувки в ресторанта,а кучето не може,но едва ли,при него не е проблем да му избършят или измият лапит,примерно!

 
12 Ху кеърс
  21 септември 2021 | 00:31 отговор
 

Къде тръгна с тоя прилеп в планината първо? Второ пусни хижата в медийте да знаят хората какви правила имат и на кого е ? Защото там невидях много хижи , а хората на нея разчитат

 
11 BasiMamata
  20 септември 2021 | 16:59 отговор
 

За това сме и на този хал толкова време! Не е допустимо един журналист да изопачава и да създава новини за собствена изгода и цел! Когато се случи нещо "наистина" лошо с журналист всички от бранша го защитават , а когато един журналист си позволи да лъже най нагло никой не си отваря устата , а бе байГанющина!!!

 
10 Stamatis
  20 септември 2021 | 15:48 отговор
 

Четох и писанията на двете страни! Вземи единия удари другия! Мира е ясна, но тези от хижата, ако беше тяхното детенце с това мини кученце дали щяха да спазват така стриктно разпоредбите на РЗИ. Пък и не ми се мили, ако напраявеха в момента проверка от РЗИ, калко други нарушения щяха да открият,включително, че всики са без предпазни маски (това нали щеше да се види на камерите, господа!). Всички са булгар, жалко, че няма кой да ги стегне по един или друг начин!

 
9 Друга тема
  20 септември 2021 | 15:43 отговор
 

Ако беше без куче а в хижата имаше някой с куче, темата щеше да е различна. Абе помашки ми ти работи, що не си седи на село

 
8 Ttt
  20 септември 2021 | 15:04 отговор
 

Случва се, защото Мирка е нагла простакеса. От хижата също имат версия за случката и са си прави!!!

 

Добави Коментар

Най-четени