Мира Добрева оставена в буря пред хижа, не я пуснаха вътре. Защо се случва това в България? (видео)

20 септември 2021 | 11:59
15071
17
снимки: Instagram
17

Всеки планинар знае, че няма нищо по-опасно от лошото време, когато е сам в природата, нависоко в планината. Явно това е бил урокът, който Мира Добрева е трябвало да научи през уикенда. Водещата изпадна в беда и се оказа на от крито точно в окото на бурята. Тогава ѝ се наложило да помоли за помощ в най-близката хижа, но уви - никой не я пуснал да влезе, защото била с куче. Ето го и потресаващият разказ, подкрепен с видео, който Добрева сподели в социалните мрежи:

"Когато действителността те сблъска с нискочели безсърдечни печалбари и се наложи да поседиш малко на циментовата площадка пред хижа, чиято цел принципно би трябвало да приютява хора в бури и природни стихии… Е, аз бях с куче, затова бях натирена под козирката.

Обаче и от тази ситуация разбрах нещо ценно: моите приятели стояха с мен и зъзнахме заедно, въпреки че те щяха да бъдат допуснати до изисканото вероятно пространство в планинската къща, а аз не си оставих моето кученце навън - гръмотевиците плашат животните и дъждът ги мокри - треперят. Също като хората…

Хора, които четете това: БЪДЕТЕ ПРЕДИ ВСИЧКО ЧОВЕЦИ! Помагайте на човек и животно в беда! Иначе какви хора сте…"

Четете още: Емилия забременяла след чудо в манастир

Още по темата

Коментари

7 х
  20 септември 2021 | 13:43 отговор
 

аз НЕ познавам планинари, дето да ходят по преходи с кученце за гушкане. Хижите са за сериозни хора или поне за туристи... да си ходи в префърцунените градски хотелчета и там да прави сензации! Тази даже за пишман баир-будала не става...

 
6
  20 септември 2021 | 13:16 отговор
 

Тя си е вече пълно "куку" тази Мира...!

 
5 DBB
  20 септември 2021 | 12:48 отговор
 

Хижата е Рилски езера и от нея са пуснали официален отговор на обвиненията на г-жа Добрева, а именно: "Жалко е, че точно журналисти се възползват от популярността си, за да разпространяват невярна информация. Днес в социалните медии и някои жълти сайтове беше тиражирана невярна информация, че сме отказали подслон от дъжда на три дами и кучето им. Истината е, че те искаха да влязат в столовата, в която по разпоредби на РЗИ не се допускат животни (независимо от породата и теглото им). Обяснихме им, че няма как да посетят зоната за хранене, но може да останат в скиорната. Това предложение очевидно е било под нивото им, защото, след като прекараха в хижата известно време, са направили свои снимки немили-недраги пред хижата. И не, не е нашата дума срещу тяхната. Записите от камерите казват всичко. Правилата са за всички и хижите понякога не могат да отговорят на високите очаквания на някои туристи." Журналистиката, нали беше обективна професия, която отразява гледните точки или вие, от woman.bg, пишете за квота - 10 материала на ден, пък колко от тях са обективни, няма значение!

 
 
Гост
22 септември 2021 | 14:50

Браво на хижарите- мисирките да си знаят мястото - най много в джипката...

4 какво
  20 септември 2021 | 12:30 отговор
 

какво е виновна "България" в случая???? тия българофоби са се научили за всичко да плюят родината си. от калпаво семе заченати.

 
3 че
  20 септември 2021 | 12:28 отговор
 

че да остави псето навънка. никой не е длъжен да слугува на псето и. вероятно е била много нагла.

 
2
  20 септември 2021 | 12:15 отговор
 

Нахална простакеса.

 
1
  20 септември 2021 | 12:15 отговор
 

А сега кажете коя е хижата.

 

Добави Коментар

Най-четени