Автор
Woman.bg

"Мис България“ 2017 Тамара Георгиева и свекърва й в секси пози по бански (Снимки)

Скандалната "Мис България" 2017 - Тамара Георгиева, която разбуни духовете заради големия си нос, вие снага под лятното слънце на Гърция.


Красавицата кръстосва най-луксозните гръцки курорти с яхта в компанията на приятеля си Стивън Роуз и бъдещата си свекърва Катя Роуз, която спечели титлата „Мисис България“ през 2011-а, а година по-късно бе провъзгласена за „Мисис Европа“ 2012.

Двете грациозни дами, които са и първи приятелки, не се поколебаха да споделят снимки в социалните си мрежи, на които позират в съблазнителни пози по бански и секси туники.

Има и кадър, на който двете миски дори позират заедно. Признаваме, въпреки разликата във възрастта им, двете изкусителки изглеждат като две капки вода.

Припомняме, че през юли Тамара, която много обича да пътува с любимия си, сподели и снимки от Барселона.

„Мис България“ 2017 Тамара Георгиева събра огромно неодобрение, след като грабна короната на победителката. В социалните мрежи се появиха снимки, на които се виждаше, че тя има доста голям нос, гримът и кожата й също бяха критикувани от потребителите. Организаторите на конкурса пък излязоха с версията, че виновни за лошите снимки са фотографите, пратени от конкуренти да снимат по този лош начин.

Не след дълго носителката на титлата се вслуша в съвета на „Мис България“ 1995 - Евгения Калканджиева, и подложи носа си под ножа.

Четете още: Прокуратурата проверява Мис България