Автор
Весела Георгиева

Мис България с нова кола за 300 бона след като апаши задигнали старото ѝ возило

Жертва на нагла автокажба е станала моделката Юлия Юревич, носителка на титлата "Мис България“ за 2007 г. Ловки апаши задигнали поръчковия "Мерцедес“ на Юревич, който тя получи като сватбен подарък от руския милионер Сергей Синдраков. Миската и енергийният бос живеят на семейни начала от около година, а според техни близки двамата даже са се бракосъчетали тайно и без показен светски шум.

Кражбата станала през лятото в столичния квартал "Лозенец“. Юлия Юревич оставила автомобила си без надзор само за няколко минути, за да отскочи при своя приятелка. Предполага се, че крадците са следили моделката и са уловили с устройство сигнала на ключа ѝ, след което са успели да запалят лесно мерцедеса. Все още остава загадка как апашите са съумели да заглушат и елиминират джипиес сигнала на немското возило, пише "Уикенд".

Мъжът на красавицата обаче побързал да зарадва любимата си с ново ексклузивно возило. Отскоро 32-годишната красавица с украинска жилка в кръвта шофира последен модел "Порше Панамера“.

View post on Instagram
 

Решеният в тъмносин цвят спортен автомобил е със заводска цена от над 300 000 лв.

Юлия Юревич и Сергей Синдраков, който има интереси в газовия и енергийния бизнес и е един от снабдителите на резервни части за АЕЦ Козлодуй, са двойка от около година и половина. Въпреки, че Синдраков е с 20 години по-възрастен от Юлия, тя споделила пред близките си, че именно той е мъжът на живота ѝ.

Юлия Юревич също произхожда от заможно семейство. Баща ѝ Евгений Юревич е сред изтъкнатите енергийни босове в България и търгува с електроенергия.

Юлия бе сгодена за Тодор Батков-младши, сина на бившия собственик на "Левски“, който ѝ бе подарил поръчково "Бентли“ за годежа. След като двамата се разделиха, върнатото от Юлия "Бентли“ бе продадено от годеника.