Автор
Весела Георгиева

Мишо Шамара изненада с това изявление

Известният рапър от близкото минало Мишо Шамара подкрепи "София прайд". Направи го чрез пост в социалните мрежи. Ето какво пише в него, публикуваме без редакторска намеса:

"Милярди пъти удобрявам повече Прайд парадите от военните паради. На прайд парада свободни хора искат да покажат какви са и че не искат да се крият и да бъдат дискриминирани. Не съм чул за бито един случай някой сърейт ако види гей парад и да се превърне магически в гей хаха . Не се страхувайте бе . не се и срамувайте да подкрепяте свободата на всеки да се самоизразява и да бъде това което той реши да обича както той/тя реши ."

View post on Instagram
 

"Пълен съпорт за ЛГБТ обществото.

ПС : най лесно е да се подхлъзнете по вълната на омразата и страха и да бъдете спрели фашистки хомофоби. Истинският достоен човек би подкрепил борбата против дискриминацията на всяка маргинализирана общност. Дискриминацията е зло . Силният помага на слабият когато има нужда да се изправи. Гей хората да точно толкова хора както всеки друг. И са изпълнени със желание за живот любов и щастие както всеки друг. Кои сте вир да ги съдите обиждате или дори да си позволявате да ги нападате вербално или физически ?"

View post on Instagram
 

"ПС : на всякъде по света се правят фестивали на българската народна музика и се играят хора в Берлин Чикаго Токио прага Париж ню йорк . Никой не псува и не налита на бой само щото имаме различен фолклор и носии нали? кой ви дава правото тогава да обиждате хората различни от вас?"