Мистерията е разгадана: Ето какво са си казали Уилям и Хари на погребението на Филип

Принцовете Уилям и Хари се споделили един с друг, че погребението на техния скъп дядо е точно такова, каквото покойният принц би желал за себе си.

Тази информация сподели експерт в четенето по устните пред в. Mirror. Погребението, което бе гледано от повече от 13 милиона души, само във Великобритания, криеше в себе си първата среща между Уилям и Хари след скандалното интервю с Опра Уинфри. Целият свят бе затаил дъх, за да види дали двамата ще си проговорят, а за изненада на публиката, принцовете размениха няколко думи на излизане от параклиса “Св. Георги” в Уиндзор.



След като свалил маската от лицето си, херцогът на Кеймбриждж казал: “Беше великолепно, нали?”, на което херцогът на Съсекс отвърнал: “Беше точно това, което той би желал”.

Минути по-късно Уилям споделил с брат си: “Невероятно красива служба, ах и музиката…”. След това двамата тръгнали в посока замъка “Уиндзор”, заедно с херцогинята на Кеймбридж.



Специалисти по езика на тялото пък разкриха пред британските медии, че двамата братя се чувствали комфортно в компанията един на друг.

“По всичко личи, че Кейт повежда разговора, но след като братята започват да ходят един до друг, няма и следа от стрес или напрежение. Смятам, че скръбта ги е събрала отново” - разкрива специалистът.