Автор
Woman.bg

Мистерията около раждането на Меган е разбулена

Мистерията около раждането на Меган вече е разбулена... Днес вече имаме повече подробности около щастливия миг на кралското семейство. Стана ясно, че вчера точно в 5:26 часа сутринта на бял свят се e появило бебето на Меган и Хари - момченце, което по думите на гордия татко е "уникално".

Половинката на принца бе принудена да се сбогува с мечтата си за раждане у дома, след като преноси с близо седмица. Все още не е официално съобщено коя е болницата, в която Меган е родила, а от Бъкингамския дворец отказват да коментират темата. Източник на "Дейли мейл" обаче разкрива, че Меган е родила в болница "Портланд" в Лондон, където на бял свят са се появили принцесите Беатрис и Юджийн.

По данни на медията най-базовият пакет, предлаган на родилките там, струва 15 000 паунда.

Източникът допълва, че Меган е била приета в болницата още в ранните вечерни часове на 5 май, но при пълна дискретност. Херцогинята е била придружена до болницата само от съпруга си и охранители от Скотланд Ярд, като за случващото се не са били уведомени нито кралицата, нито херцозите на Кеймбридж.

Говорителите на кралското семейство отказват да разпространят допълнителна информация около раждането, а самият Хари сподели само, че бебето и Меган са добре. Той подчерта, че двамата със съпругата му искат да отпразнуват щастливото събитие далеч от очите на околните и ще се покажат заедно с бебето чак след няколко дни.

Припомняме ви, че Меган и Хари споделиха още преди няколко месеца, че няма да позират с бебето пред родилното - традиция, въведена от принцеса Даяна. Според различни източници решението да не го правят е основно взето от Меган, която приема този акт като остарял и освен това е в разрез с феминистките ѝ възгледи.

Наследникът на херцозите на Съсекс все още не се е срещал с кралските си роднини, разкриват медиите. А от изявление на двореца Кенсингтън става ясно, че Уилям и Кейт са нетърпеливи това да се случи и с трепет очакват да видят племенника си.