Днес научихме сензационна новина за "Игра на тронове", която не може да не споделим с всички запалени фенове на сериала.

Всички гледали хитовия сериал са наясно, че кръвосмешението не е чуждо за героите във фентъзи сагата. (Все пак си спомняте връзката на Джейми и Церсей Ланистър, както и разиграващата се в момента любовна история между Джон Сноу, оказал се Таргариен, и Денерис.

Въпреки това вярваме, че разкритието, че в първоначалния вариант на сагата "Песен за огън и лед" на Джордж Р. Р. Мартин Джон Сноу и Аря Старк са лудо влюбени един в друг, ще ви втрещи.

Но това не е всичко, според отпадналия по-късно вариант, Тирион Ланистър също има чувства към Аря, което го поставя в ситуация на остро съперничество с Джон.

За добро или за лошо тази сюжетна линия отпада и в книгата, а също и в сериала отношенията между Джон Сноу и Аря Старк остават напълно платонични.

И все пак ни е интересно да разберем - вие представяте ли си фентъзи сагата с пламенна любов между Джон и Аря? Отиват ли си като двойка според вас?

Четете още: Брад Пит предлага колосална сума, за да седне до Емилия Кларк