Холивудският ас Джерард Бътлър се е разделил с дългогодишната си приятелка - дизайнерката Морган Браун, съобщава People. Двамата деляха едно легло в продължение на 6 години, като междувременно ту се събираха, ту се разделяха.

С Морган Браун на премиерата на филма "Код: Ангелът", 2018 г.

50-годишният актьор неведнъж е изтъквал негативното си отношение към брачната институция, но не спира да споделя желанието си да стане баща. Затова и много хора смятаха, че в лицето на дизайнерката е открил бъдещата майка на своите деца. Явно обаче жената, която ще го дари с наследници, няма да е тя.

С Дженифър Анистън, 2010 г.

Сред известните дами, с които актьорът е излизал, фигурират имена като Дженифър Анистън, Камерън Диас, Наоми Кембъл и Линдзи Лоън. Независимо обаче дали е бил в сериозна връзка, или не, той никога не се е притеснявал да флиртува с всяка своя колежка, но в граници, допълват от изданието.

С Наоми Кембъл, 2009 г.

„Винаги се е отнасял с изключително уважение към всяка една жена. Истински джентълмен!“, споделя пред медията анонимен източник, близък до актьора.

През 2013 г. звездата от "300" излиза с румънската актриса и продуцент Мадалина Ганеа.

View post on Instagram
 

Да не забравяме обаче, че най-голямата му любов, която покори дълбоко сърцето му, той откри в България. Това е кученцето Шушка, което Бътлър осинови през ноември 2017 г., докато снимаше филм в България.

View post on Instagram
 

Четете още: За него годините са просто цифра: Джерард Бътлър на 50