Автор
Woman.bg

Моника, Рейчъл и Фийби от „Приятели“ се събраха отново

Какво по-хубаво от това да видим любимите си момичета от сериала „Приятели“ отново заедно? Сякаш времето е спряло и Моника, Рейчъл и Фийби пак са готови да заживеят под един покрив и да ни направят част от живота си, който е изпълнен с толкова забавни моменти. Признайте си, че и вие тайничко се надявате един ден създателите на култовия сериал да го възродят отново.

Едно от най-големите светски събития в Холивуд събра актрисите, превърнали се в звезди, благодарение на участието си в „Приятели“, на червения килим. Не можем да отречем, че Дженифър Анистън, Лиса Кудроу и Кортни Кокс изглеждат все така свежи и красиви, както и преди повече от 15 години, когато бяха заснети последните епизоди на поредицата. Трите дами демонстрираха изключително топли отношения, като се прегърнаха за снимки пред стотиците обективи, насочени към тях.

Вижте ги! Не са ли просто ослепителни?



Напоследък актьорите от „Приятели“ все по-често публикуват общи снимки в социалните мрежи, а феновете им възприемат това като намек, че се очаква култовият сериал да има продължение. Уви, от екипа са категорични, че продукцията е напълно завършена. Актьорите запазват все така добри отношения, а наскоро Дженифър Анистън издаде, че винаги са готови да работят отново заедно.

View post on Instagram
 


Четете още: Пинк стана борец на годината