Моника Валериева хвърли бомба срещу Гущерова и Жанета Осипова

11 януари 2021 | 14:02
13216
6
снимки: Instagram
6

Една от най-коментираните плеймейтки у нас - Моника Валериева хвърли бомба към всичките си колежки, носещи титлата "Мис Плеймейт" или просто участвали в конкурса. Екс-любовницата на Валери Божинов изтъкна в интервю, че успешни били само три от момичетата на конкурса, като сред тях разбира се нареди себе си.

"Не е скромно, но това са само три жени, които станаха известни в България чрез този конкурс. Николета, Златка и аз", категорична е Валериева, която обаче пропусна да уточни коя от Златките е в Топа - Черната или Русата. Вероятно не е искала да уточнява, че това е Райкова, с която са в обтегнати отношения още от годините, когато се менкаха в леглото на общите си мъже, сред които попада и футболния плейбой Валери Божинов.

С русата Златка от години са във война.

Валериева спести в подбора на по- по- най плеймейтки и името на Светлана Василева-Гущерова, която също се отвърди като едно от имената на деня благодарение на "Мис Плеймейт", на който се явява преди години. Пропускът е сериозен, имайки предвид факта, че двете до скоро го раздаваха приятелки и не пропускаха да си лайкват снимките в Инстаграм. HotNews неотдавна първи писа за раздор в приятелството им, а думите ѝ също потвърждават този факт.

Освен Гущерова, Моника заплю също така и Нора Недкова, Ася Капчикова, Жанета Осипова, за които също се писа през годините доста. Припомняме ви, че Валериева бе излъчена като втора подгласничка в еротичния форум, но според нея това, че не станала първа, не е драма, защото името ѝ остава едно от най-популярните в страната ни.

С Гущерова бяха първи дружки, а я пропусна.

В интервю за Нова телевизия, Моника обясни, че не е избягала в чужбина, не се е покрила, а напротив. "Аз съм тук, не съм спирала да работя. Но никога не съм се навирала в медийното пространство, винаги съм го избягвала", твърди брюнетката, която върти козметичен бранд от четири години. Първо започнала да продава изкуствени мигли, а с днешна дата има още няколко продукта.

За Филип Плейн, с който също беше свързвана през годините каза: "Уморено и банално е тази тема. В добри отношения сме, не сме се карали... малко само! Но не сме близки приятели, не се чуваме", уточни тя. "В ситуацията с него, аз не съм я търсила. Не бях първата, която публикува снимките ни. От моя страна не търсех реклама, но тя се случи", допълва плейбойката, която не искала да става известна, даже нямала и личен пиар, както правят много нейни колежки, за да присъстват по-често в медиите. "Да, станах изестна благодарение на личнтия си живот и покрай някакви скандали, повечето от които не бяха истина", признава си хубавицата.

Четете още: Нели Рангелова: Цял живот съм с обвързани мъже

Още по темата

Коментари

6 bai 4len
  12 януари 2021 | 17:14 отговор
 

Златотърсачки

 
5 Duduka
  12 януари 2021 | 14:35 отговор
 

Moni mineta e navsqkade izvestna.

 
4 GOSHKO
  12 януари 2021 | 13:00 отговор
 

Тая е невероятен парцал, почти няма достойни боклуци като нея....

 
3
  11 януари 2021 | 16:56 отговор
 

Пише се "Утвърди", не "Отвърди". И второ какви са тези изречения? "УморенО и баналнО е тази тема."? Тема е от женски род, пък определенията отпред са в мъжки. "В ситуацията с него, аз не съм я търсила." Това "в" защо е в изречението?

 
2 k
  11 януари 2021 | 15:30 отговор
 

Абе все курволетини.

 
1 Йокин
  11 януари 2021 | 15:17 отговор
 

Руса Златка,черна-и двете,дядо попе и двете''.

 

Добави Коментар

Най-четени