Моника Валериева и Меди се щракнаха в спалнята (снимка)

19 януари 2022 | 10:53
20048
3
снимки: Instagram
3

Откакто обявиха връзката си официално, Моника Валериева и Меди неуморно споделят кадри от интимни моменти в социалните мрежи. От публикациите им става ясно, че двамата с на романтична почивка и буквално не свалят ръце един от друг. 

След като вече споделиха няколко снимки как си разменят страстни целувки и прегръдки, снощи стигнаха малко по-далеч, като качиха и кадър от спалнята. Той е споделен в профила на Моника като стори, на което се вижда как влюбените гълъбчета отново са в потънали в обятията си. 

Моника Валериева, Меди

Този път двамата са по бельо и са се щракнали на фона на спалнята в хотела, в който са отседнали, а през прозореца се разкрива величествена нощна гледка на мегаполиса. 
И макар мнозина да са убедени, че Моника Валериева и Меди са двойка единствено с цел реклама, без наистина да изпитват романтични чувства един към друг, по всичко си личи, че те прекарват всеки свободен миг заедно и са истински влюбени

Четете още: Ваня Червенкова изплаши с шокираща изповед (снимки)

Още по темата

Коментари

3
  10 март 2022 | 20:49 отговор
 

 
2 Мимокмок
  20 януари 2022 | 20:56 отговор
 

Е откъде да се щракнат????От "Стани богат" ли?????За там се иска интелект и мозък!!!!!А при тях е с размерите на бълха!!!!!!

 
1
  19 януари 2022 | 12:45 отговор
 

БОКЛУК

 

Добави Коментар

Най-четени