Автор
Woman.bg

Моника Валериева коментира дали е любовница на Кобрата

Моника Валериева официално коментира скандалната клюка, че е любовница на Кубрат Пулев. Според мълвата в светските среди, боксьорът е кръшкал на Андреа с бившата плеймейтка.

View post on Instagram
 

Изневерите били причина Моника и певицата да се скарат и да не си говорят дълго време. Ето как коментира новината в профила си в Инстаграм Валериева:
„Слуховете за мен и Кубрат Пулев са меко казано нелепи, смешни и неактуални! Дори не е помислено от моя или негова страна“, категорична е моделката. „Приятелството ми с Теди (Андреа) стартира преди 15 години, когато нито тя, нито аз сме били популярни личности! А повечето от Вас, пишещи тъпотии, търсещи сензации и разпространяващи клюки, не сте и съществували“, отсече брюнетката.

View post on Instagram
 

Моника не крие, че с бившата половинка на Кубрат не са се разбирали известно време, но причината е била съвсем друга: „Аз и Андреа имахме "раздяла" за кратко поради напрежение около изграждането ни като личности и налагането ни в отделни работни сфери.“ Припомняме ви, че именно Валериева беше неотлъчно до Андреа, след като певицата се раздели с Кобрата. Двете дружки пътуваха заедно по женски до Милано. Плеймейтката често придружава изпълнителката по време на ваканциите ѝ зад граница.