Автор
Кристина Кирова

Моника Валериева направи разтърсваща изповед за любовта

Моника Валериева определено вече не е сред най-активните плеймейтки в социалните мрежи, а причината за това беше абсолютна мистерия до днес. Известно е, че популярните дами като нея неуморно споделят всеки момент от ежедневието си в интернет и не пропускат нито една подробност от това как е преминал денят им, но тя отдавна не следва този пример. Макар и да се знае, че това е начинът да останеш актуален и да бъдеш инфлуенсър.

View post on Instagram
 

Красавицата дълго време не коментираше защо не публикува постове всеки ден, но ето че дойде и моментът на истината. Самата тя призна, че има два типа хора - тези, които не са активни в социалните мрежи, защото са достатъчно заети да си живеят живота и тези, които не спират да публикуват, защото са нещастни и копнеят да бъдат забелязани и да покажат в интернет колко е вълнуващо всекидневието им. Е, Моника призна, че е избрала да бъде от първите, най-вече заради любовта, защото се е научила да цени времето с близките си хора, а заради настоящата си половинка, дори се е простила със страстта си към пътуванията и вече не отделя толкова време за екзотични почивки.

View post on Instagram
 

Вместо това, тя се е отдала на щастлива любов, като стана ясно, че е с един мъж от много време, но така и не стана ясно дали това е певецът Меди, тъй като двамата така и не дадоха официално потвърждение за раздялата си. И е напълно възможно такава да няма и все още да са заедно, но да се наслаждават на връзката си извън светлината на прожекторите.

Четете още: Софи Маринова разтърси мрежата с тези думи за родителите си (снимка)