Моника Валериева направи торта по секси бельо (снимки)

02 юни 2021 | 15:48
4456
4
снимки: Instagram
4

Моника Валериева несъмнено знае как да събуди мъжките фантазии и да накара последователите си да останат безмълвни от сексапила ѝ. И го доказа за пореден път със снимките, които публикува вчера в Инстаграм.

 

Очевидно моделката е имала изкусителна фотосесия, а резултатът е повече от впечатляващ. За снимките Валериева позира по секси бельо върху кухненски плот, неволно изцапана с брашно по задните си части и с точилка в ръце. До нея има и торта с ягоди, за която Моника твърди, че е приготвила сама. А кой знае - може думите ѝ да са с цел "заблуда на врага". 

Към горещите снимки Валериева е написала: "Много хора имат рожден ден този месец и затова реших да ви направя торта". И несъмнено всеки рожденик би мечтал за такава изкусителна майстор-сладкарка!

Четете още: Вижте дъщерята на Лияна като абитуриентка (снимки)

Още по темата

Коментари

4 В други новини...
  03 юни 2021 | 10:31 отговор
 

.мисирката-травестит ни може да си купи торта, ни некой иска да ѝ гледа задните части, оваляни в брашно.

 
3
  02 юни 2021 | 19:43 отговор
 

Интересно за къде се правят тези фотосесии. Исках да я попитам, но със сигурност щях да бъда блокирана. Какво? Наемат си сами екип, гримьори, фотографи, стилисти, фризьори... и да се снимат гратис за всички отчаяни чекиджии в нета ли? Изключително жалко поведение. Едно време за такива фотосесии се плащаше в списанията. Сега сами си плащат, за да не вземат нищо накрая и за да се пускат съвсем безплатно за всеки изпотен, мазен дядка и чичка. Гнус.

 
 
03 юни 2021 | 10:19

Начин да я забележат и богати мъже и да и предложат работа за снимки и прочие.

 
03 юни 2021 | 12:41

Това не е някаква особено професионална фотосесия. Тя на фризьор сигурно си ходи редовно, дотолкова може и сама да се е гримирала и да я нащракала някоя прителка. Едва ли е наела екип за няколко снимки в инстаграм. Но пак е жалка работа.

2
  02 юни 2021 | 19:39 отговор
 

все по-жалка и одъртяваща пача :))))))

 
1 XXX
  02 юни 2021 | 19:13 отговор
 

САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

 

Добави Коментар

Най-четени