Моника Валериева се извини на Гущерова

12 януари 2021 | 12:34
8354
1
Instagram
1

След като Моника Валериева пропусна да сподели името на Светлана Василева-Гущерова в интервю, говорейки за успешните плеймейтки, тя побърза да се извини на засегнатата дама. Моделката обърна палачинката и в стори в Инстаграм надълго обясни защо е пропуснала уж добрата си приятелка.

"Пожелавам ти винаги да си над нещата и да не обръщаш внимание на измислени новини и търсени сензации! За мен "Плейбой" и "Плеймет" нямат допир до теб и твоят живот! Ако за някой това, че не те споменавам в интервюто си като популярна плеймейтка е скандал, за мен че не си в това число е комплимент. Ти винаги ще си една от най-добрите ми приятелки! Прекрасен човек, съпруга, майка и вече бизнесдама", изповяда се Мо.

Брюнетката обаче не се усети, че с тези думи пак засяга егото на близката си. Едва ли е комплимент това да ти кажат, че нямаш нищо общо с конкурси за красота, имайки предвид, че този стремеж за първото място винаги е вълнувал Светлана Василева. С днешна дата като г-жа Гущерова, тя може да не се вълнува от титли, но в миналото си, явявайки се на не един и два конкурси е търсела именно това - одобрение и слава като сексапилна жена. А бързата публикация на Валериева очевидно се опитва да замаже положението, след пропуска.

Припомняме ви, че в интервю за Нова телевизия Моника изброи най-значимите момичета на "Мис Плеймейт", из между които нареди и себе си, а добрата й приятелка изобщо не беше спомената. "Не е скромно, но това са само три жени, които станаха известни в България чрез този конкурс. Николета, Златка и аз", категорична бе Валериева, която обаче пропусна да разясни коя от Златките е в Топа - Черната или Русата. Вероятно не е искала да уточнява, че това е Райкова, с която са в обтегнати отношения още от годините, когато се менкаха в леглото на общите си мъже, сред които попада и футболния плейбой Валери Божинов.

Коментари

1
  12 януари 2021 | 15:59 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени