Автор
Христина Кирилова

Моника Валериева заряза Меди на рождения си ден и показа впечатляващо дупе (снимка)

Всяко чудо за три дни! Може би тази поговорка описва най-добре връзката между Моника Валериева и Меди, които усилено се опитваха да убедят света, че са лудо влюбени. Двамата разкриха отношенията си, като публикуваха кадри заедно в социалните мрежи в началото на годината. Тогава бяха заедно в Дубай, откъдето пускаха пикантни снимки в мрежата.

Но явно любовта им е била по-скоро рекламен трик, защото по всичко личи, че се е изпарила бързо, бързо. Доказателство за това е не само отсъствието на всякакви общи кадри, но и фактът, че Меди не е бил на рождения ден на Моника. Според някои, двамата се престрували на влюбени, за да бъде изчистен имиджът на Меди, тъй като името му се свързвало с това на Азис.

View post on Instagram
 

Моника и певецът вече не се следват в социалните мрежи, а от романтичните им постове няма и следа. Изглежда, че изкусителката не страда за раздялата и отпразнува с грандиозно парти 32-рия си рожден ден. Вижда се, че купонът е бил в изцяло женска компания, a по случай празника, Моника отправи поздрав към себе си в социалните мрежи, като сподели снимка на най-новата си придобивка - бразилското дупе, постигнато по хирургичен път.

View post on Instagram
 

Към впечатляващия кадър моделката написа, че е готова за най-хубавите моменти в живота си.

Четете още: Ново 20: Петканова искала второ дете от Дани, но получила развод