Мъдростта на един ВИП: Мегз, която вече е руса и няма филъри

Съвсем наскоро противоречивата дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз сподели с почитателите си във Фейсбук, че се сбогува с филърите и смята от тук нататък да заложи на по-естествена визия.

Тя публикува две свои снимки, на които е на 30 и на 13 години, а с тях искаше да докаже, че е все по-близо до естествената си визия.

„Има една модерна болест – ходи по жените, май вече и по мъжете. Да искаш да контролираш начина, по който те виждат другите. Защото се чувстваш по-силен, хубав, значим. По-някакъв и по-близо до това, което искаш да си, но все още не си. И понеже развиването на качества изисква време и усилия, по-лесно е да си купим вещи, с които поне за пред другите номерът минава. Те дават фалшив статут, който докато вещите са актуални засища. Има и още – загледайте се – много е забавно – ще познаете болните по неумерено надупчените им с филъри лица“, написа Мегз.

Мегз допълни, че няколко години подред си е правила различни процедури на лицето, за да изглежда по-добре, но те вече са в миналото.

„И аз бях болна от тази болест. В лицето вече не приличах на себе си. И след близо 3 години борба с нея резултатите вече са уау. Все по-близо съм до истинското ми лице, приемам го и го обичам“, написа още Каканашева.

Предстои да разберем дали дизайнерката смята да се раздели със силиконовите си гърди, които също влизат в серията от разкрасителни процедури, на които тя се е подлагала през годините.

View post on Instagram
 

Малко след като обяви завръщането си към естетвената си визия обаче Мегз се боядиса и сега отново е блондинка. Дали ще удържи на думата си?

View post on Instagram