Мъка, мъка: Мъжете я харесват заради гигантските гърди, не заради душата ѝ

Ако всяка втора жена мечтае гърдите ѝ да са по-големи, то немският модел Ивон Бар иска точно обратното.

След като се е подлагала на много операции за увеличаване на бюста, днес тя съжалява, че той не е по-малък, а причината за това е умопомрачителна.

View post on Instagram
 

Според Ивон пищната ѝ гръд прогонва добрите мъже. Някога обаче тя е търпяла много подигравки в училище, защото гърдите ѝ били прекалено малки. Ето защо тя се подлага на интервенции, като освен да уголеми бюста си, е коригирала и дупето и си е правила липосукция. Може би е излишно да споменаваме, че по лицето ѝ има филъри и ботокс.

И макар дълго време да се е гордеела с новия си външен вид, сега Ивон иска отново да намали размера на бюста си, защото благодарение на него, мъжете не я възприемали сериозно, а само за забавление. Тя е имала връзка с футболист, но той не желаел да се появяват заедно публично заради фалшивите ѝ гърди.

Ивон среща и други трудности заради силиконките си, а именно непоносими болки в гърба, предизвикани от тежестта на бюста. И ако някога тя е дала 47 бона за операции, днес моделката събира средства за намаляване на гърдите си.

View post on Instagram
 

Четете още: Златка и Благо ще имат второ дете?