Автор
Woman.bg

Мъж пусна видео с изневярата на приятелката си по време на сватбата

Младоженец в Китай разбрал, че приятелката му изневерява със съпруга на сестра си. Той поставил камери в дома им и успял да запише как прелюбодейците се забавляват, писа Daily Mail.

Мъжът проявил завидно търпение и не вдигнал скандал веднага. Изчакал деня на сватбата и пуснал на голям екран пред всички гости 5-минутен запис как булката му изневерява. Във видеото се вижда булката гола в леглото заедно със съпруга на бременната ѝ сестра.


Според различни сведения в местните медии сватбата се е състояла в провинция Фуджиян в югоизточен Китай в началото на годината.



Кадрите от случката показват как „влюбените” стоят на сцената по време на тържествената церемония. Изведнъж на стената зад тях на голям екран, вместо сладки снимки на младоженците като деца и от връзката им, тръгват неприлични кадри от изневярата на палавата булка.

Младоженецът казва от сцената "Мислите, че не знам?", а след това ядосаната булка хвърля букета си по него. Daily Mail съобщaва, че двойката имала връзка от две години, а годежът станал преди 6 месеца.

Четете още: Защо жените изневеряват, дори когато обичат