Автор
Люблена Папазова

Мъжки стриптийз във „Фермата“ (Снимки)

Горещ стриптийз, но мъжки, а не женски, разгорещи риалитито „Фермата“. Месец след старта на шоуто нежният пол се наслади на еротично представление, за което отдавна копнее. Мокрият сън на участничките в предаването - пилотът Петър, бавно свали дрехите си на фона на писъците на превъзбудените момичета. „Пепи-и-и, ти си бог!“, разкрещяха се те, след като мускулестият авиатор хвърли черната си фланелка в ръцете им и остана гол до кръста.
Петър се съблече във фермерската къща, подстрекаван от талисмана на „Левски“ Дана, стюардесата на луксозни яхти Ваня и собственичката на заведение Мария, които наблюдаваха шоуто от прага.

Трите обаче не успяха да го убедят да свали всичко и си легнаха да спят частично удовлетворени. Явно Петър ще замести напуснала предаването плеймейтка Жанета Осипова, която нагорещяваше до червено участниците, когато заставаше под открития душ в оскъден бански и дълго се сапунисваше. Брюнетът, който е на 29 години, дължи красивото си тяло на спорта. Преди да се вдигне в облаците, Петър е тичал по зеления терен като футболист на „Черно море“ и е бил част от малък отбор в Германия.

И въпреки че футболът е голямата му мечта, настъпва моментът, в който той отправя поглед към небето. Световната пандемия от коронавирус обаче го приземява буквално и той решава да влезе във „Фермата“.

Амбициозен е и не крие, че се стреми към приза от 100 000 лева. Обича да печели и четири пъти повече мрази да губи. Визуализира победата и после я материализира. Прекрачва прага на „Фермата“ като необвързан мъж с ясното съзнание, че може да запали пожар от страсти и със събличането показа, че не говори празни приказки.

Четете още: Няма спирка! Глория Петкова стана певица