Мъжът на Гери Малкоданска издаде пола на бебето, което чакат

07 декември 2021 | 17:36
2187
1
Инстаграм
1

Интериорният дизайнер Алекс Ковачев разкри в ефир какъв е полът на второто дете, което чакат с Гергана Малкоданска. Къдрокосата красавица слезе от екран без обяснения и не досега не беше коментирала щастливото събитие.

Алекс Ковачев обаче разкри по време на гостуването си в предаването "Мармалад" голямата семейна тайна. Той не само потвърди слуховете, че Малкоданска чака второ дете, но също така и от какъв пол ще е бебето.
 

Той огласи, че в живота им с Гери съвсем скоро ще се появи момиченце. Това ще е тяхно второ общо дете и трето за дизайнера.
 

Алекс разказа и интересна случка от престоя си на Миконос. След изключително натоварен ден на гръцкия остров решили да се отдадат на релакс в джакузито на терасата на стаята си. В този момент забелязали, че на балкона до тях има фотографи, които снимат някакъв добре сложен мъж. Любопитството на Алекс надделяло и попитал компанията какво се случва.Така Гери и Алекс разбрали, че до тях известният DJ Снейк снима фотосесия. Оказало се, че преди няколко години Ковачев се е запознавал с него и така се заговорили и щракнали с него за спомен.

Още по темата

Коментари

1
  08 декември 2021 | 10:59 отговор
 

Малкоданска, многодоганска. Не бих създавал дете с жена, която я е ебал някакъв обрезак.

 

Добави Коментар

Най-четени