Илиян Любомиров, половинката на тв водещата Петя Дикова, се е заел с тежка задача. Поетът попита своите приятели във фейсбук дали не могат да му препоръчат добър архитект, който да изготви скица на еднофамилна къща.

Разбира се, феновете на младото семейство, които хич не са малко, веднага решиха, че Илиян и Петя са решили да градят свой дом.

View post on Instagram
 

Семейството, което вече има две деца - малкият Александър и Илиян-младши, явно има нужда от по-широко лично пространство.

Междувременно Илиян сподели преди броени дни в Инстаграм сладка снимка на четиримата.

View post on Instagram
 

"Пробвали ли сте да накарате 2-годишен лъв и 4-месечния му брат-малък-лъв да стоят мирни за снимка? И да са що-годе усмихнати, сресани, чисти и с неизмачкани дрехи. И към цялото това великолепие вие също да изглеждате мили, благодарни, с топли очи и искрени усмивки. И в рамките на не повече от 4 минути да направите всички кадри, защото това е максималното време, в което разполагате с тяхното внимание. Не сте? Оооо, направо не ви завиждам. Семейните фотосесии са радост. И каляват психиката, изграждат характера и сплотяват фамилията(обикновено когато свършат).", написа под снимката Любомиров.

"Зор си е, няма какво да се лъжем. Обаче децата растат с такива диви темпове, че единствено снимките съхраняват моментите, които иначе ще си отидат безвъзвратно. И тъй като с Пипи сме сантиментални в това отношение, не разчитаме на лаптопи, телефони и външни хардове. Фотосите отиват я в албуми, я на стената. И някой ден, когато момчетата са вече мъже, ще разлистваме с умиление. И със сигурност няма да помня колко трудно е било.", допълва поетът.