На Дженифър Анистън карантината хич не ѝ пречи (видео)

Карантината е в пълен ход по целия свят, а към наложителната заради пандемията от коронавирус социална изолация стриктно се придържат и редица холивудски знаменитости.

Сред тях е и очарователната и вечно усмихната Дженифър Анистън, която само преди броени дни участва в онлайн шоуто на Джими Кимъл и разкри как възприема ситуацията.

"Аз съм агорафоб. Това е като мечта за мен. Е, не точно мечта, ситуацията е кошмарна, но за мен изолацията не е предизвикателство", сподели звездата от "Приятели". "Вече няколко седмици сме поставени в състояние на социална изолация и излизанията ни навън са ограничени. Пандемията от коронавирус затвори света и единственото, което може да правим, е да ходим до магазина, на работа или до аптеката. За някои хора това е истинско предизвикателство, но за мен е точно обратното", уточни още тя. Единственото, което ѝ носи негативни емоции през този период, са обезпокоителните новини около нарастващия брой заразени и смъртните случаи, предизвикани от коронавируса.

Това именно е и причината, поради която Дженифър избягва да гледа много телевизия, като предпочита да се осведомява за случващото се в началото и в края на деня. За сметка на това оползотворява времето си с приятно четиво или с други домашни задължения, най-любимото от които ѝ е миенето на чинии. "Така не само миеш чиниите си, но и ръцете си", признава през усмивка Джен. Друго занимание, което ѝ създава удоволствие и усещането за уют, е преустройството на мебелировката и интериорния дизайн.

В скорошен телефонен разговор пък с водещата Елън де Дженерис, излъчен като част от шоуто ѝ в Инстаграм, в края на март, екранната Рейчъл препоръча през тези дни на принудително пребиваване у дома хората да направят хубаво пролетно почистване. Самата тя призна, че вече се е захванала с разчистването на гардероба си. Тогава Анистън призова и повече хора да четат книги.



В онлайн предаването на Джими Кимъл Анистън не пропусна да изрази благодарността си към медицинските работници в тези толкова трудни и тежки дни на изпитания за тях. Направи го, като зарадва болна от Ковид-19 медицинска сестра със специален подарък.

Четете още: Топ 5 храни за отслабване