На върха на щастието: Анелия сияе до новя си мъж в Атина (снимки)

23 март 2023 | 09:51
4623
2
Инстаграм
2

Анелия вече не се крие, когато е с новия си любим и няма нищо против всички да свикнат да ги виждат заедно. Доскоро тя само признаваше, че се чувства обичана, но избягваше всячески да показва обекта на своите желания, въпреки че в публичното пространство, така или иначе, се появиха техни общи снимки.

Става дума за бизнесмена Любомир Захаринов, с когото поне засега фолкпевицата демонстрира близки отношения. Изпълнителката е във вихъра на емоциите и усмивката ѝ буквално не слиза от лицето, пише Блиц.
 

Кадърът, който тя качи в Инстаграм профила си, показва как двамата вечерят в романтична обстановка в Атина, където явно са на почивка.

Повечето фенове искрено поздравяват любимата си изпълнителка за щастието ѝ.


 

През февруари тази година двойката си спретна романтична ваканция в планината. Анелия изглеждаше много щастлива, както дълго не си бе позволявала досега. Току виж двамата вдигнали скоро и сватба, която ще бъде втора за певицата, коментират фенове.

 Още по темата

Коментари

2 Ас
  26 март 2023 | 14:34 отговор
 

Ко каза, ко?!?!?

 
1 Как
  25 март 2023 | 11:08 отговор
 

С този няма да се получи, временно явление ! Анелия е много специална жена, а с този компромисът е прекалено голям...Анели да не смъква гарда, нейният човек я търси и ще я намери !

 

Добави Коментар

Най-четени