Наистина ли Благо Георгиев ще гледа децата си в Бали?

28 април 2022 | 14:20
9245
2
Инстаграм
2

Благой Георгиев-Джизъса ще заведе за първи път децата си от Христина Витанова и Златка Райкова в Бали, където понастоящем живее, са споделили негови близки ексклузивно за "Галерия“. Той много искал да ги запознае с новото си гадже. Двамата се запознали във фитнеса и любовта им веднага пламнала.

Преди Великденските празници Благо провел сериозен разговор със Златка, с която се раздели съвсем наскоро, а тя също има нов мъж в живота си. За разлика от първата му съпруга, Райкова е била против пътешествието и по-скоро идеята, че спортистът ще срещне сина им Благой-младши с новата си приятелка, пише още медията.

В крайна сметка са постигнали споразумение.
 

Големите деца на Благой - Йоана и Давид, били изключително развълнувани, че ще пътуват толкова далеч.

Звездният татко побързал да им покаже снимки от луксозната къща, в която живее, с частен басейн и кът за развлечение. Това се е случило на последната им среща в София по време на Великденските празници, кадри от които се появиха в социалните мрежи.

Благой и новата му любима давали около 2500 евро наем всеки месец, за да се наслаждават на лукс край брега на океана.

Очаква се през лятото отново да летят до екзотичната дестинация и да изкарат дълга ваканция при баща си.

Още по темата

Коментари

2
  29 април 2022 | 13:33 отговор
 

Него го гледат в Бали, а той се отплаща в натура.

 
1
  28 април 2022 | 14:49 отговор
 

ТОЗИ ОТ КЪДЕ ИМА ТОЛОВА ПАРИ БЕ?!!!ЦЯЛ ЖИВОТ САМО ПО ПОЧИВКИ,ПЪТУВАНИЯ... НИЩО НЕ РАБОТИ,1000 ЖЕНИ???ДА НЕ Е СВОДНИК,ТРАФИКАНТ???? МИРИШЕ ЯКО НА ГНИЛО ТАМ.

 

Добави Коментар

Най-четени