Автор
Мария Николова

Наистина ли вдовицата на Хефнър няма да вземе и цент от наследството?!

Не са изминали и два дни от смъртта на Хю Хефнър, а вече всички говорят за наследството му. Няма и как да е иначе, все пак голяма сума ще се дели – състоянието му към 2013 г. е оценявано на 43 млн. долара. В бурята от спекулации по темата най-много внимание привлича слухът, че от наследство ще бъде лишена вдовицата на основателя на „Плейбой“ – 31-годишната Кристъл Харис. Вярно е, че Хефнър е бил романтично обвързан с много жени, но реално е имал само три съпруги и Кристъл е една от тях. Тя се омъжва за милионера през 2012 г., когато е само на 26 години. По онова време той е на 86.

Оказва се обаче, че младата вдовица изобщо не е спомената в завещанието на съпруга си. Според US Weekly Кристъл е сложила и подпис под „железен“ предбрачен договор, а според волята на Хефнър наследството трябва да поделят само четирите му деца от предишните бракове - Кристи (64), Дейвид (62), Марстън (27) и Купър (26), Университетът на Южна Калифорния и редица благотворителни организации. Ясно е и кой ще менажира списанието и всички прилежащи бизнеси – тази нелека задача ще бъде поверена на най-младия син Купър.

Но нека да се върнем отново на Кристъл. Ето някои любопитни факти за русокосата красавица, която незнайно защо официално се оказва лишена от милионите на покойния си вече съпруг:



Кристъл е родена на 29 април 1985 г. в Аризона. Има магистърска степен по психология от университета в Сан Диего.

Тя започва да се среща с Хефнър още през 2009 г. В началото, когато излиза с нея, възрастният господин е все още във връзка с близначките Шанън.

Хю съобщава, че е сгоден за Кристъл в Туитър още през 2010 г. Според медиите пръстенът, с който й предлага да стане негова съпруга, е струвал на магната 90 000 долара. Ето го и туита:

Двойката трябвало да мине под венчилото през 2011 г., но Кристъл отменя сватбата 5 дни по-рано. Тя твърди, че решението е общо, но почти всички остават с впечатление, че младата жена е „дала заден“.


Кристъл бе на корицата на "Плейбой" през 2011 г.

Малко след това обаче тя се появява на корицата на "Плейбой", доказателство, че двойката все още е заедно. Същата година в новогодишната нощ те се венчават в прочутото имение на Хефнър.

През 2016 година русокосото зайче започва свой собствен блог за пътувания. Същата година Кристъл съобщава и, че страда от Лаймска болест. Тя започва и активно да агитира хората да се изследват.

След кончината на Хефнър Кристъл изтри профила си в Инстаграм, а този в Туитър заключи.




Днес близките на Кристъл и Хефнър твърдят, че двамата като цяло са били щастливи. Въпреки че медиите съобщиха за завещанието, в което липсва името на последната жена на магната, имаше и много издания, които написаха, "че за Кристъл ще се погрижат". И според нас е трудно за вярване, че семейството на Хефнър ще остави жена му на произвола на съдбата. Така че май няма много смисъл да се притесняваме за Кристъл...