Автор
Роси Кацарова

Най-доброто от Меган Маркъл в Instagram

За да влезе в кралското семейство, Меган Маркъл трябва напусне зоната си на комфорт и да направи редица отстъпки и компромиси. Истината е, че да си съпруга на принц носи със себе си не само привилегии, но и дълъг списък от задължения.

Говори се, че заради бъдещото си амплоа на херцогиня красавицата ще се сбогува с кариерата на актриса и дори се твърди, че тя вече е отказала да преподпише договора си за новия сезон на хитовия сериал "Костюмари". Дали това е така в действителност ще покаже времето, но вече е известно и официално потвърдено, че в името на любовта си с Хари Меган се е сбогувала със социалните мрежи.

Преди броени дни красавицата изтри профилите си в Instagram и Twitter, но решението не учуди мнозина. Все пак никой не е очаквал една от снахите на Елизабет Втора да си качва селфита в социалните мрежи.

"Госпожица Маркъл е много благодарна на всички, които следяха профилите в социалната мрежа през годините, но тъй като не ги използва от известно време насам, тя реши да ги изтрие", бе съобщението, с което от двореца Кенсингтън официално потвърдиха новината.

Меган ще може да общува с феновете си онлайн вече единствено чрез профила на двореца Кенсингтън. Той е връзката и на другите членове на кралското семейство с техните поданици и фенове и именно чрез него те информират обществеността за своите публични изяви и значими събития в личен план.

Профилът на Маркъл в Instagram вече е в миналото, но дамата бе толкова активна там, че заслужава да обърнем поглед към най-интересните постове в социалната мрежа:

Селфита - за радост на почитателите си Меган често публикуваше свои селфита, като някои от тях бяха допълнени от закачливи декорации като кучешки ушички.

Снимки от екскурзии - профилът на красавицата в Instagram изобилстваше и от кадри от топли дестинации. В басейн в Мексико, сред потайностите на Гърция и с приятелки на море - Меган с удоволствие споделяше къде и как прекарва почивките си.

С кученцата - съвсем естествено Маркъл редовно качваше и кадри с домашните си любимци - двете си любими кучета Гай и Богарт.

С приятелки - Меган не пропускаше да качи и някоя друга снимка с дружките си.

Със звездни приятели - актрисата качваше и кадри със свои популярни дружки като министър-председателя на Канада Джъстин Трюдо, Серина Уилямс и Лари Кинг.

С любов към модата - актрисата редовно пускаше и кадри, на които позира с разнообразни по стил тоалети.