Автор
Роси Кацарова

Най-големите звездни гафове по време на живи участия

Знаменитости са модел за подражание за мнозина и олицетворение на перфектността. Истината обаче е, че и те са хора като всички нас и поради това не са застраховани срещу гафове.

Доказателството за това твърдение, може да видите в следващите редове, представящи селекция на най-големите звездни издънки по време на живи участия.

През 2013-а година живо участие на Селена Гомес бе белязано от озвучителен и осветителен проблем, което изкара певицата от кожата й. Тя толкова силно се разгневи, че изпсува на сцената, с което си спечели място на челните страници на ежедневниците.

Барбадоската красавица Риана падна толкова грациозно на свое участие през 2011 година, че гафът изглеждаше почти като част от цялостната хореография. Почти!

Ед Шийрън също се разписа с изцепка по време на свое участие. Той обаче не просто падна на сцената, ами направи кълбо!

Кейти Пери се преби на сцената през 2011 година. След като триумфално скочи върху огромна торта, певицата се изправи, започна да върви и зрелищно се подхлъзна.

Рапърът Пи Диди пък пропадна в дупка на сцената по време на наградите БЕТ през 2015-а.

Джъстийн Бийбър скандализира феновете си през 2012-а по време на концерт от турнето си, когато повърна на сцената. Това предизвика вълна от коментари, че певецът е бил злоупотребил с алкохол, но се оказа, че до куриозната случка се е стигнало,защото звездата е консумирала прекалено голямо количество мляко непосредствено преди да излезе.

По време на свое живо участие преди години Лейди Гага се опита да се качи върху стол, само за да се строполи зрелищно на земята. Тя обаче доказа, че е истински професионалист и не спря представянето си дори за момент, продължавайки да пее, дори докато се изправяше от земята.

Джанет Джексън и Джъстин Тимбърлейк шокираха зрителите по време на съвместно музикално изпълнение в Хюстън, когато на полувремето на финала по американски футбол "Супербоул" Тимбърлейк разкъса част от костюма на Джанет и показа бюста й.

Телевизия Си Би Ес се извини за излъчването на изненадващата еротична сцена и обяви, че е станало случайно. Мнозина обаче се съмняват и смятат, че е преднамерено. Като доказателство се изтъква и предварителният анонс на Ем Ти Ви, който обещава "шокиращи моменти от Джанет".

Преди две години Мадона бе засипана с подигравки, след като целуна страстно на сцената колегата си Дрейк. Докато 57-годишната тогава Мадона и 28-годишният Дрейк пяха в дует, поп-икона го награби, впивайки устни в неговите. Целувката продължи дълго, а после като че ли още по-дълго рапърът намръщено се държа за устата, избърса се и дори се изплю.