Автор
Woman.bg

Най-големите звездни провали през 2014 година: Дженифър Лорънс

Кога: януари, февруари, юли, септември

Какво: падане на церемонията на „Оскар“, странна рокля от Dior, шегичка на гърба на Ема Уотсън, кражба на лични снимки.



Дженифър Лорънс влезе в историята като най-непохватната носителка на „Оскар“. Падането й преди получаването на първата й награда през 2013 г. се прочу в цял свят. Миналата година звездата отново не разочарова почитателите си и направи няколко гафа. На награждаването със „Златен глобус“ тя дойде с бяла рокля на Dior, обиколена с две черни панделки. Тоалетът й предизвика истинска буря в Интернет, хората не само нарекоха тази рокля абсолютно безвкусна, но и публикуваха куп снимки с чаршафи, „копиращи“ злополучната дрешка.



Месец по-късно отново на „Оскарите“ 24-годишната Дженифър отново се спъна на червената пътека, след което феновете й дълго обсъждаха дали наистина е толкова непохватна или го е направила за смях.

На ревюто на Dior Лоурънс се държа не по-малко странно. Докато позираше пред камерите заедно с актрисата Ема Уотсън, изведнъж закри лицето на колежката си с ръка, като по-късно дори не се опита да обясни поведението си. Впрочем ако съдим по реакцията на Ема, на нея също й е било забавно.

Всичко дотук може да се сметне за несполучливи прояви на чувство за хумор, но последвалата хакерска атака изобщо не беше смешна. В края на август над сто звезди станаха жертви на интернет-крадци, които чрез iCloud отмъкнаха лични снимки на знаменитостите и ги публикуваха в мрежата. Този път Дженифър не си мълча, а заплаши, че ще съди всеки, който публикува нейни снимки. Феновете й впрочем се притекоха на помощ и нарисуваха дрехи върху скандалните кадри.

Трябва да признаем, че всичките тези гафове само направиха Лорънс по-популярна. Тя стана известна като най-непринудената и забавна звезда и феновете я заобичаха още повече.