Автор
Woman.bg

Най-накрая! Брадли Купър призна за отношенията си с Лейди Гага

Брадли Купър, който само преди дни се появи под ръка с бившата си половинка Ирина Шейк, за първи път коментира слуховете, че има романтична връзка с Лейди Гага. Двамата се сближиха през 2019 г. покрай филма „Роди се звезда“, и дори се заговори, че певицата е станала причина за раздялата на актьора със супермодела.

До момента цели три години Купър не се осмеляваше да коментира спекулациите около предполагаемия любовен триъгълник. Сега той най-накрая наруши мълчанието и обяви, че химията между него и Лейди Гага както във филма, така и във всичките им изпълнения заедно никога не е била истинска, двамата просто играели роля.

За особено вълнуващото изпълнение на Купър с певицата на Оскарите, по време на което те не просто изглеждат близки, а страстно влюбени, той каза: „Те се влюбват всъщност в тази сцена от филма, онзи сублимен момент трябва да се случи пред публиката. Щеше да е много странно, ако ние просто седяхме на два стола с лица към хората“ , обясни актьорът.

Въпреки че Купър де факто отрече да е емоционално обвързан с певицата, той сподели много хубави неща за нея. „Тя е толкова хубава и харизматична“, поласка я Купър, като изрази и възхищение от таланта й.

През 2019 г. Лейди Гага също заяви, че химията помежду им е просто игра. „“Да, хората видяха любов, но ние искахме да видите това. Shallow е любовна песен, филмът „Роди се звезда“ е любовна история. Ние работихме много, репетирахме усърдно“, каза тогава певицата.

View post on Instagram
 

Брадли Купър и Ирина Шейк обявиха раздялата си малко след изпълнението на актьора и певицата на Оскарите. Само преди дни обаче двамата бяха забелязани на романтична разходка под ръка, което породи слухове, че те отново са заедно.