Очарователната водеща Лора Крумова най-накрая се реши да мине под венчило. Щастливецът, разбира се, е дългогодишната ѝ половинка Сотир, от когото има две деца.

Двамата са заедно от цели 12 години, но до момента така и не са си казали заветното "Да". Водещата помислила за възможността да се види като булка още преди няколко месеца покрай сватбата на колегата ѝ Николай Дойнов, който сключи брак с любимата си това лято. Той дори предложил на Лора да ѝ помогне с организацията на тържеството. Водещата харесала идеята да се венчае в красива винарна в Ивайловград, където се ожени Николай. Любимият ѝ Сотир обаче бил твърде свързан с морето и е много вероятно двамата да се врекат във вечна вярност и любов на морския бряг.

Предполага се, че двамата може би ще изберат красиво място край Созопол, тъй като партньорът на Лора от дълги години е собственик на сърф училище на "Градина" и цялото им семейство прекарва летните месеци на каравана там. Ако се решат на морска сватба, това би бил лесен начин да съберат най-близките си приятели, тъй като всички те са компания от къмпингари.

Водещата харесва идеята за отложената женитба и заради факта, че децата им са вече достатъчно пораснали, за да имат ясен спомен от красивото събитие.

Четете още: И Константин отряза Луна