Най-накрая! Венелин Петков заживя с гаджето под един покрив

Половинката на Венелин Петков - Николета Маданска, потвърди дълго чакана новина, свързана със съвместния живот на двойката. Венелин и Николета вече живеят на семейни начала, в къщата на Петков в Бистрица.

View post on Instagram
 

От фотосите, пуснати от водещата, се вижда, че дворът на общия им дом е просторен, а пътечките са облицовани с красив камък. Зелена морава, красиви храстчета, лятна шатра, саксии с цветя красят градината, обградена с двуметрова плътна ограда, която да пази Петков и любимата му от очите на комшиите. Официалният ремонт на имота приключил едва през миналата година, разкриват колеги на журналиста от Би Ти Ви, писа Ретро.

View post on Instagram
 

Строежът започнал още през 2017 година, когато Петков решил да смени тясната квартира в стара кооперация с дом по негов проект с чист въздух и природа в Бистрица. Не е никак чудно, че Венелин е успял да си позволи разходите по проектирането, строежа и обзавеждането на подобен тип имот, тъй като през последните години е един от най-добре платените телевизионери у нас, пише Ретро.