Най-после сърцето на Цеца е заето! При това от по-млад мъж!

13 октомври 2021 | 10:23
2134
3
Instagram
3

По всичко личи, че Цеца Величкович най-после е открила любовта, при това в лицето на по-млад от нея мъж!

За връзката между изпълнителката и 9 години по-младия от нея Богдан Срейович се зашушука в сръбските медии още в края на 2020-а година, но тогава феновете на Цеца не повярваха на клюките. Основен фактор затова бе фактът, че повече от две десетилетия след смъртта на съпруга ѝ Желко Ражнатович, изпълнителката на "Kukavica" не бе демонстрирала интимни отношения с друг мъж.

Слуховете обаче се оказаха самата истина и след като в пресата се появиха редица папарашки кадри на новата двойка, самите Цеца и Богдан започнаха да споделят свои снимки в социалните мрежи. Новата тръпка на Цеца е син на бившия спортист Милош Срейович - европейски шампион по троен скок от 1978 г. и работи като управител на няколко елитни ресторанта в Белград.

Преди връзката си с легендарната Цеца, Богдан е бил женен за настоящата приятелка на изпълнителя Саша Ковачевич - Зорана. От връзката си с нея той има малка дъщеря, която често показва в Instagram.

Според приближен на двойката, двамата са се запознали на празненството по случай рождения ден на техен общ познат и само няколко седмици след това са започнали да се срещат. В началото държали връзката си в тайна, дори от собствените си деца, но след като медиите ги разкрили, решили да оповестят отношенията си публично. 

Още по темата

Коментари

3 Иван
  17 ноември 2021 | 10:04 отговор
 

Богдан и Цеца на трактор. Nice! А на булдозер кога?

 
2 MILF
  13 октомври 2021 | 12:19 отговор
 

Приятна лелка е

 
1
  13 октомври 2021 | 11:25 отговор
 

Не е Европейски шампион ПО троен скок, а НА троен скок.!

 

Добави Коментар

Най-четени