49-годишната Наоми Кембъл отново е влюбена. Манекенката, която имаше кратък романс с певеца Лиъм Пейн, сподели в интервю за „Гардиън“, че има мъж до себе си, който я обсипва с любов.
„Да имам мъж до себе си. Любимият ми е човек, когото не познавате. Сърцето ми прелива от щастие“, похвали се супермоделът. Все още Наоми пази в тайна мистериозния мъж, с когото има връзка. Кембъл призна, че е научила много от предишните си връзки.

View post on Instagram
 

„Отне ми известно време да осъзная, че първо трябва да обичаш себе си, да се приемеш такава, каквато си, а не щастието ти да зависи от другите. Любовта ме изпълва цялата,“ обясни още красавицата. Тя е щастлива, че поддържа приятелски отношения с бившите си гаджета, с „изключение на един“. Припомняме ви, че през годините Кембъл преживя любовни авантюри с Адам Клейтън от U2, Робърт де Ниро, Флавио Бриаторе, Владислав Доронин и Хасан Джамил. Преди да срещне новата си любов, черната перла излизаше с певеца Лиъм Пейн. Двамата обаче се разделиха през май. Според мълвата разликата в годините накарала 26-годишният изпълнител да прекрати връзката.

View post on Instagram
 

Наоми, която догодина ще навърши 50 години, сподели в интервюто, че не се плаши от старостта. „Не ме е страх да стана на 50. Ще отпразнувам рождения си ден, танцувайки цяла нощ. Важното е хората, които обичам, да са с мен. Все още не съм решила къде ще купонясвам, но определено ще се забавлявам като за последно“, разкри плановете си Кембъл.