Нападнаха Алекс Сърчаджиева заради отношението ѝ към ваксините срещу COVID-19

Алекс Сърчаджиева ядоса феновете си, след като на профила си в Инстаграм сподели снимка от момента, в който ѝ поставят ваксина против COVID-19.

Тя и Деси Бакърджиева бяха гости в студиото на "Тази неделя", където коментираха случая на Новак Джокович в Австралия, рисунките на Тео Ушев, както и темата за детското насилие.

Преди дни световноизвестният тенисист пристигна на континента, за да се включи в Откритото първенство на Австралия, получавайки специално разрешение да играе без поставена ваксина. Властите обаче го задържаха още на летището и в момента той се намира в хотел за мигранти, а шансът се включи в турнира от Големия шлем все още стои под въпрос.

Относно казуса за и против ваксините Сърчаджиева определи избора на всеки да се ваксинира като "свободен". "Всеки има право на избор, но трябва да се спазват законите", каза тя.

"Той не спазва тамошните закони. Ето това е големият проблем. Всеки има право на избор", сподели мнението си и Деси Бакърджиева по темата за сръбския тенесист.

През седмицата пък Сърчаджиева публикува снимка на профила си в Инстаграм, на която се вижда как си поставя бустерна доза ваксина. "Благодаря на доктор Михайлов и прекрасния екип на Александровска болница за професионализма и прекрасното отношение!!!", е написала тя към кадъра. Това предизвика вълна от негативни коментари и обвинения към звездата на Сатиричния театър от страна на феновете ѝ.

View post on Instagram
 


"Това е моят социален профил и мога да прави в него каквото си искам. Отдолу получих безобразни коментари, които ме втрещиха - като да си изкопая гроба сама, да отида като Тео Ушев в болница и детето ли ще си ваксинирам", сподели актрисата по повод разбунилите се от снимката ѝ духове.

Тя побърза да отбележи, че с публикацията си не е целяла агитира когото и да е да се ваксинира и допълни, че всеки има право на избор. "Животът си е твой и никой не може да се бърка в него. Всеки има глава на раменете", подчерта Алекс.

View post on Instagram
 

Четете още: Джокович все още виси на косъм