Направо сияе: Вижте Анджелина Джоли на червения килим, след като се събра с новото гадже (снимки)

След години, прекарани в съдебни битки с Брад Пит и много самотни дни, Анджелина Джоли най-накрая откри любовта. Вече няколко пъти актрисата бе забелязана в компанията на изпълнителя The Weeknd и по всичко си личи, че двамата никак не се крият от папараците. Въпреки че все още не са коментирали отношенията си публично, помежду им очевидно е пламнала искрицата на любовта.

Преди дни Анджелина се появи за първи път на червения килим, откакто беше забелязана с певеца. Тя обаче не беше придружена от него, а от дъщеря си Захара. Двете дами заблестяха в елегантни тоалети - Анджелина заложи на дълга сатенена рокля в бежово, докато Захара е облечена с бели панталони и бяла блуза.

И макар новата тръпка на Джоли да не бе наоколо, можем спокойно да кажем, че тя изкъчва щастие, каквото не сме виждали отдавна на лицето ѝ. Усмивката ѝ сякаш искри, а актрисата изглежда някак още по-уверена в себе си, както изглежда само една влюбена жена.

Анджелина все още не е коментирала връзката си с The Weeknd , който е с цели 15 години по-млад от нея, но е факт, че той е единственият мъж, с когото е забелязвана през последните години, откакто се раздели с Брад Пит. Кой знае - може съвсем скоро двамата да обявят връзката си официално!

Четете още: Мариана Попова: Преминахме успешно