Автор
Христина Кирилова

Напук на слуховете: Златка доказа, че все още е с Карен (снимка)

Противно на слуховете от последните дни, а именно че Русата Златка и Карен са разделени, плеймейтката сподели кратко видео на стори, с което сложи край на конспирациите.

Припомняме ви, че миналата седмица се появиха твърдения, че секси блондинката и новият ѝ любим вече не са заедно и дори, че тя е направила аборт от него, което е сложило край на отношенията им. Това обаче май ще се окаже невярно, защото вчера Златка сподели кадри на стори в Инстаграм, на които тя се вози в колата на Карен и явно показва, че са заедно.

Райкова не е коментирала слуховете, които се завъртяха през последните дни, но по всичко личи, че се старае да ги обори, като просто показва, че продължава да е в компанията на любимия си мъж. Мнозина предположиха, че новата ѝ връзка е напук на щастието на Благой Георгиев, който я изостави заради настоящата си половинка, Полина, но дали това е така - само Златка може да каже. Тя обаче си позволи да коментира факта, че Джизъса очаква пето бебе от поредната си любима, като сподели, че не е никак изненадана от изневярата му.

View post on Instagram
 

Четете още: Андреа неволно показа новия си мъж (Видео)