Автор
Весела Георгиева

Наталия Гуркова блесна на парти в компанията на нов мъж

Наталия Гуркова бе повече от ослепителна по време на наградите "Стоян Камбарев". Красавицата се появи на събитието в компанията на мъж, за когото се твърди, че е "диамантен крал", писа "България днес".

На гала вечерята Гуркова бе с ефирна рокля във флорални мотиви.

View post on Instagram
 

"Сега съм за по-дълго време в България. Дойдох специално заради Деси, защото е моя приятелка. Започвам нов проект тук, но още не мога да ви споделя подробности", казва за "България Днес" Гуркова.

Церемонията по връчването на годишните награди на фондация "Стоян Камбарев" традиционно събра на едно място много представители на бизнеса, арт средите и политиката.

View post on Instagram
 

На събитието присъстваха още Росен и Десислава Плевнелиеви, хванати под ръка, британският боксьор, актьор и продуцент Гари Стрейч, президентът Петър Стоянов.

До финала обаче погледите и на дамите, и на представителите на силния пол останаха приковани в 19-годишната Емона Георгиева, удостоена с първата награда в категория "Танц". В наситено жълт гащеризон, подчертаващ балетната й фигура, момичето получи кубчето с черния диамант от ръцете на столичния кмет Йорданка Фандъкова.