Наталия Кобилкина и съпругът ѝ Такис Дретакис са в трепетно очакване на първата си рожба. Чаровната сексоложка е в четвъртия месец, а новината тя разкри в предаването "На кафе".

"Жените винаги се разхубавяват, особено ако са бременни. Имам такава хубава новина, че чакам детенце", каза Кобилкина.

От своя страна пък щастливият бъдещ баща Такис добави: "Това е най-голямото щастие за една двойка. Една много щастлива новина за нас."

Кобилкина издаде още и местата, където е обмисляла да роди. На първо време се била спряла на остров Бали, но впоследствие решила, че Швейцария е по-добре. Съпругът ѝ обаче настоял да изчакат, преди окончателно да се спрат на дестинацията за раждане.

Експертът по въпросите на личния и сексуалния живот не смята след като стане майка, да си поставя ограничения и да се лишава от забавления. Същото тя препоръчва и на другите дами в нейното положение. Храненето и спортът обаче са задължителен елемент за поддържането на самочувствието, категорична е сексоложката.

На въпроса как се вижда като татко, Такис отговори така: "Надявам се да бъда добър баща. В началото ще бъда непрекъснато до детето. Двамата с Наталия ще решаваме всяко нещо заедно. Обичаме България, но бизнесът ми е тук, в Америка и Гърция. Така че със сигурност ще е пътуващо дете."

Гръцкият бизнесмен не скри желанието си с Наталия да бъдат родители и на още дечурлига. "2,3,4 - колкото Бог даде", разкри той.