Наталия Кобилкина има безпогрешен бизнеснюх и винаги се обгражда с успели хора около себе си. Явно в този приятелски кръг сексоложката иска да привлече и ултрауспешната актриса Мария Бакалова, която за момента е единствената българка, покорила Холивуд.

И докато нашето момиче дружи с най-големите величия в киноиндустрията, а дори и Брад Пит ѝ призна, че я свързва с Мерилин Монро, Кобилкина прави всичко възможно да ѝ бъде приятелка. Нищо чудно и да пожелае да ѝ даде някой урок по съблазняване.

View post on Instagram
 

Самата сексоложка е коментирала снимка на Бакалова с думите: "Скъпа! Страхотна си! Писах ти на лично", но актрисата не е отговорила. Не е изключено Бакалова да е отразила Кобилкина, но в личните си съобщения, без да отговаря публично на коментара ѝ. Другата възможност е просто да го е пропуснала между всички похвали, които получава всекидневно в социалните мрежи.

Дали Наталия иска да привлече Мария Бакалова за свой клиент или партньор в бизнеса, не е известно, но знаем, че преди години тя е давала уроци по съблазняване на някои от родните фолкдиви, сред които Емануела и Глория.

View post on Instagram
 

Четете още: Джей Ло показа плочки и награби страстно Бен Афлек (снимки)