Наталия Симеонова станала неузнаваема, след като свалила цели 15 кг., научихме от "Галерия". Битката с наднорменото тегло красивата водеща води дълги години, но сега наистина е постигнала видим резултат, твърди изданието.

Наталия е в САЩ от няколко месеца, за да бъде по-близо до дъщеря си Виктория, която учи в страната на неограничените възможности. Там Феята на любовта живее в просторна къща в Тампа, Флорида, която е собственост на бащата на детето ѝ - бившия ѝ съпруг Денис

View post on Instagram
 

Независимо че Наталия и Денис са разделени от 15 години насам, днес двамата поддържат топли приятелски отношения, а неотдавна Симеонова дори споделила, че Денис продължава да бъде мъжът на живота ѝ.

Двамата живеят под един покрив в къщата за милиони, така че нищо чудно в един момент да ни изненадат и с новината, че са се събрали.

View post on Instagram
 


Факт е, че откакто се е преселила зад Океана, 51-годишната Наталия хубавее. Напук на тенденцията, че всеки, който отиде там, трупа килограми, водещата на "Море от любов", видимо слабее. До този момент тя е свалила 15 кг, информират още от изданието.

Според източници, близки до пищната блондинка новият си силуен Наталия дължи на два фактора. Първият е, че тя спазва специална диета, а вторият - че в Амирика води далеч по-спокоен живот, близо до роднините си. елемент от тайната е диетата на Наталия Симеонова. Вторият е, че в Америка води много по-спокоен живот, близо до любимите си хора.

View post on Instagram
 

Четете още: Наталия Симеонова и Денис Ризов се събраха