Автор
Woman.bg

Наум Шопов - младши крие секс афера с обвързана жена

Звездата от „Откраднат живот“ Наум Шопов - младши се оказа голям палавник. Преди да си хване сериозно гадже, д-р Тасев доста си е поживял. Имал е дори тайна връзка с обвързана жена.

Актьорът отказва да разкрие подробности около забранената си любов с по-възрастната дама, но признава, че връзката му е била преди години. Шопов не могъл да устой на изкушението: „Понякога тези неща са по-силни от нас,“ споделя в интервю Наум.


Сега обаче д-р Тасев е верен на годеницата си Теа Минкова и през ум не му минава да ѝ изневери. А Теа определено не е от жените, които ревнуват. "Гордея се с него и с всичко, което прави. Той ме мотивира ежедневно", призна преди време в тв интервю красавицата.


Теа и Наум се познават още от ученици. „Бяхме 11 години в едно училище. Аз съм по-голяма от него с една година. Първата ни среща беше много сладка. Пет минути разговор, той пусна няколко шеги, аз се разсмях и през целия ден аз си казвах: Този Наум е много готин. Сестра ми каза, че съм луда и това е Наум от училище, който си го познаваме. Но аз бях много впечатлена. На следващия ден той ми писа и така започнахме денонощно писане. Чак след месец се видяхме и оттогава сме неразделни“, споделя Теа.