Наум Шопов се съблече, но феновете са недоволни. Ето защо

Наум Шопов-младши захвърли дрехите си, за да демонстрира не за първи път мускулестото си тяло пред феновете си в Инстаграм.

Актьорът, който от известно време успешно се изявява и като инфлуенсър, е страстен почитател на фитнеса и здравословното хранене, като често споделя в социалните мрежи редица от методите си за поддържане на добро телесно тегло.

View post on Instagram
 


Внукът на големия филмов и театрален актьор Наум Шопов и син на не по-малко талантливия актьор Христо Шопов тренира денонощно и се готви за новата си изява в предаването "Ергенът", където ще го видим в ролята на водещ. Всъщност голяма част от феновете му са категорични, че досега звездата от 'Откраднат живот" не е изглеждал в толкова перфектна форма, каквато демонстрира сега в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

"Никога досега не съм бил в такава форма през октомври, но скоро ще дойде време да попълним фугите", шегува се Шопов под горещия кадър, който успя за отрицателно време да изпоти голям брой негови фенки.

Както навсякъде обаче, и тук се появиха хейтъри, които го нападнаха с обвиненията, че бил измамник. Според твърденията им, такова изваяно телосложение нямала как да се постигне само с тренировки във фитнес залата.Те подозират, че Наум прибягвал до различни прахчета и хапчета, които стимулирали растежа на мускулите му.

Както и да е постигнал това стегнато тяло, не можем да отречем, че Наум Шопов-младши изглежда умопомрачително секси и стимулира с визията си други млади мъже да запретна ръкави и да влязат в залата.

View post on Instagram
 

Четете още: Нина Добрев умили феновете със снимка на баща си