Автор
Весела Георгиева

Не е за вярване! Андреа Банда заряза Гала, ето какво прави сега

Андреа Банда, която познаваме от ефира на "На кафе" изчезна като в началото на септември сподели, че я отрязали за петъчна рубрика. Оказа се обаче, че тя липсва не само от екрана, но и от социалните мрежи.

А причината за това мистериозно изчезване била, че Банда е решила да се трансформира, следвайки специален режим.

View post on Instagram
 

Андреа се включила в трансформираща програма, вероятно, заради усещането за тревожност и безсъние, за които често е споделяла в профилите си.

Преди време Андреа сподели, че когато е много стресирана, рисува. Но явно това не е помогнало, щом се е решила на драстични мерки. Инфлуенсърката е била цели 10 дни без телефон.

Програмата, на която се е подложила Банда, съчетава йога, медитация, масажи. За да има успех обаче, се е отказала и от мобилните джаджи и интернета. Всичко продължава 10 дни. Брюнетката сподели за преживяването си в Инстаграм.

View post on Instagram
 

Тя благодари на всички познати и непознати хора, които й писали, обаждали и споделяли, че им липсва.

Последователите й в социалните мрежи очакват подробности, както и новите й проекти. Някои пък се чудят дали ще успее да задържи постигнатите резултати по време на 10-дневната програма, ако се върне рязко към предишния си начин на живот. Другият въпрос е дали ще се появи отново в „На кафе”, пише Уикенд.