Не е за вярване! Емили тротинетката вече има последовател - кой е той?

29 септември 2022 | 16:50
5799
1
Инстаграм, Фейсбук
1

Емили Тротинетката си има последовател, научи Sofia24.bg. Велосипедист върти по Околовръстното на столицата педалите като за световно, а шофьор на автомобил направи видео на смелчака и го публикува във Фейсбук.

Мъжът показва, че колата му се движи със 100 км/час на Околовръстното, а до него е момчето с колелото.

"Хайде, поредният луд колоездач. Карам по Околовръстното. Върти като луд. Емили номер 2", казва мъжът във видеото.

Коментарите под видеото са доста разнопосочни."Човекът не може да навреди на никого освен на себе си. Не е като онези дрогирани и пияни шофьори, които убиват невинни и винаги оцеляват без драскотина!", пише един потребител."Не си прав. Снимаш и караш. Не ти е верен километражът...И още 1234 грешки ще ти намерят велосипедистите. Те винаги са прави и с права.", пише друг.
 

"Позволено ли е това по правилник, колоездач по тези видове пътища?", пита трети.


Още по темата

Коментари

1 Heavy666Koxen
  30 септември 2022 | 11:13 отговор
 

Айде пак поредния разбирач с камера в едната ръка и волан в другата! Гледайте си пътя, да не би да се вози на предния капак за колата ти или се е закачил за задната броня на аванта??!!!?!?! Какъв ви е точно проблема бе хора?!?!? Какво се се наострили срещу всичко двуколесно?!?!?! 12 години карам байк, лека кола и товарен камион. От скоро с електричка. Никой никъде не ми е правил проблем и никъде на никой не съм направил сечено! Какъв точно ти е проблема с велосипедиста тука?!? Карай си по пътя и си гледай пашалъка!

 

Добави Коментар

Най-четени