Не е за вярване защо родителите на Благо харесали Полина

27 септември 2022 | 15:27
10563
4
снимки: Instagram
4

Едва ли някога ще чуете от родителите на половинката си, че много ви харесват, защото не мразите бившите му. Но истината е, че макар и рядко, това се случва. 

Пример за такава невероятна ситуация е историята между непоправимия любовчия Благой Георгиев и настоящата му жена Полина. Двамата започнаха връзка, още преди бившият футболист да се раздели официално със Златка Райкова, а вече са женени и се говори, че скоро ще имат и бебе. Какво да се прави - Джизъса просто си го може. 

Родителите на Благой, съвсем разбираемо, го подкрепят напълно в натоварения му личен живот и преди две седмици го доказаха в телевизионно интервю, когато той бе гост в предаването "Търси се". Тогава те споделиха, че най-много от всички жени, чиито сърца е завладял синът им, са харесвали първата му избраница - Христина, с която има две деца.

 

 

Относно новата му половинка обаче, те сякаш говорят по-пестеливо, но определено стана ясно защо са я приели: "С новата му жена Поли не се познаваме много. Добро момиче е, но още е дете. Харесваме в Полина това, че приема Хриси и не плюе по нея, за разлика от всички други. Всички други, без изключение“, подчерта майката на Георгиев. 

Изглежда, че Есмер и Златка - дамите, които родиха по едно дете на Благой след Христина, никак не харесват гимнастичката. Бащата на Джизъса дори загатна, че именно Есмер е била причината синът му да прекрати кариерата си във футбола. 

Четете още: Ново 20: Поли предложила брак на Джизъса, призна и дали мислят за дете!


Още по темата

Коментари

4 Медия
  29 септември 2022 | 11:28 отговор
 

Те и другите срещу Христина не са плюли...само са плащали от името на мангала издръжки...А родителите му им е удобно явно да се "грижат" само за внуците от Христина.

 
3 ПЕПА
  28 септември 2022 | 22:54 отговор
 

ГРОЗНИ ДЖУКЛИВИ И ЗЪБЛИВИ ЦИГАНИ И ДВАМАТА СА 24 КАРАТОВИ МАНГАЛИ ,ЧАЕ ШУКАРИЕ ~ПАЛАМАНДИ СИЛИКОНОВИ КУРВИ И МЪЖКАТА СИ ПАДА ПО ГОЛЯМИ ДУДУЦИ С ЕДНА ДУПКА

 
 
ЛИДИЯ
28 септември 2022 | 23:09

МНОГО ТОЧНО СИ ГО НАПИСАЛА,БРАВО

2
  27 септември 2022 | 16:03 отговор
 

 
1
  27 септември 2022 | 15:59 отговор
 

nadejda-doicheva - Не съм ли много грозна циганка и с гадна циганска мутра. ЧЕ погледни ме чрез гугъл търсачо ми. Снимки, клипове, видеоклипове. ............................... надежда дойчева - Не съм ли много грозна циганка и с гадна циганска мутра. Че погледни ме чрез гугъл търсачо ми. Снимки, клипове, видеоклипове.

 
 
27 септември 2022 | 15:59

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

Добави Коментар

Най-четени