Не изпуска контрола: Гущеров крие гърдите на Светлана дори и на плажа (снимка)

10 август 2022 | 14:29
5490
2
снимки: Instagram
2

Изглежда, че плеймейтката Светлана се е отказала напълно от имиджа си на секси изкусителка, откакто стана г-жа Гущерова и това ѝ решение проличава все повече с времето. 

Откакто се събра с Християн, русокоската е значително по-обрана и премерена в публичните си изяви и най-вече в кадрите, които споделя в мрежата. В профила ѝ в Инстаграм отдавна не можете да видите предизивкателни снимки или селфита, които подчертават сексапила ѝ. Сред публикациите ѝ преобладава рекламното съдържание и тук-там някоя снимка с любимия ѝ, с която поднася поредното си обяснение в любов към него.

Светлана Гущерова

До момента изглеждаше сякаш Светлана сама е взела решението да се оттегли от имиджа си на плеймейтка и да стане перфектната майка и съпруга, но май ще се окаже, че Християн има много сериозна роля и самият той е пожелал тя да не показва апетитните си форми. Освен че г-жа Гущерова не е публикувала нито една снимка по бански, едно от последните ѝ сторита ясно показва, че съпругът ѝ е готов да скрие прелестите ѝ дори и с тялото си. На кадъра се вижда как Светлана е по бански, а гърдите ѝ са прикрити от рамото на Християн. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @svetlanagushterova

Явно времената, в които Гущерова радваше феновете си с провокативни фотосесии са останали в миналото.

Четете още: Софи с разтърсваща изненада за рождения ден на Лоренцо (видео)


Още по темата

Коментари

2 фен(бивш)
  12 август 2022 | 16:30 отговор
 

ДА ПОКАЗВА,ГУЩЕРСКИТЕ,СЪБЛАЗНИТЕЛНИ ФОРМИ.Хах.

 
1 123456
  11 август 2022 | 10:37 отговор
 

Как не го е срам да крие такава красота .....

 

Добави Коментар

Най-четени