Не пускат шеф Токев от затвора?

19 юли 2022 | 15:49
5675
3
снимки: Instagram
3

След като месеци наред излежава присъдата си, шеф Токев вече има право да подаде молба за предсрочно освобождаване и съвсем очаквано го направи. Софиийски градски съд разгледал молбата и я уважил, прокуратурата също потвърдила, че няма да протестира. Но от затвора в Казичене не желаели да освободят Токев.

Някои шеговито коментират, че в затвора се понравили специалитетите, които готвачът приготвя, работейки в кухнята и затова не искали да се разделят с него. Говори се, че той не е влизал в конфликт с никого и е бил затворник за пример. 

Токев е показвал добро отношение не само към работещите там, но и към останалите затворници, той даже взимал участие в образователни и спортни дейности. редстои да се разбере. Ако Казичене не беше протестирало, то Токев щеше да излезе след два, три дни и да се погрижи за ресторантите си, които имат известни проблеми. Сега положението е доста по-различно. Това обжалване ще коства на Андре още няколко седмици зад решетките. Делото ще се гледа в Апелативния съд в София, но дата все още не е определена, пише „България Днес“.

Четете още: Разделени друг път: Рая и Явор Бахаров работят за бебе в Италия


Още по темата

Коментари

3 Черният властелин
  20 юли 2022 | 06:15 отговор
 

Спокойно, курви, като си излежи присъдата за шофиране след пиянство, ще го пуснат. Дано да са му взели и книжката.

 
2 kravar
  19 юли 2022 | 19:18 отговор
 

DA IZLEJI CQLATA PRISUDA SHE EBA POMQRINA !

 
1 фен(бивш)
  19 юли 2022 | 18:16 отговор
 

нНЕМЕДЛЕННО,ОСВОБОДИТЕ!!!Почва,МАСТЕР ШЕФ,по БТВ.ПРИЗОВАВАМ,ЗА ПРОТЕСТ,пред дома на начельника,на Казичене!

 

Добави Коментар

Най-четени