Автор
Ева Григорова

Не се спря: Сузанита легна под ножа два месеца след раждането

Само 2 месеца след раждането на сина си Матиас, Сузанита отново легна под ножа. Според нея след раждането е получила двойна брадичка и натрупала мазнини, което ѝ се е отразило доста зле. "Освен това имах нужда и от корекция на зле поставен хиалурон в устата си", добави певицата, а феновете ѝ веднага я разкритикуваха, предава "България Днес".

Това обаче не й попречи да отпразнува своя 20-ти рожден ден. Вместо в дискотека с много алкохол, тя беше с приятели у дома - без алкохол, но с торта. А половинката ѝ Марк беше особено романтичен навръх празника.



„Всичко, което напиша няма да е достатъчно, за да изразя какво изпитвам към теб“, написа спортистът, а младата майка му отвърна с: „Честит рожден ден, тати“ и така даде да се разбере, че е заменила истинския си баща Орхан Мурад с мъжа си.

Певецът призна миналата година, че двамата не поддържат връзка, а той не може да прости, че Сузанита вместо да завърши образованието си, е родила. Оказа се обаче, че тя има други притеснения, а не липсата на диплома, защото около Марк се навъртат доста жени.



"Имам мъж с главно М! Нашата любов е специална, а връзката ни адски силна. Която и жена да е, каквото и да прави, най-много да ѝ се подиграваме и двамата", уверена е Сузанита.



Четете още: Зейнеб се разходи в Лондон с обувки за 1000 евро (Видео)